Vijnana jooga

Vijnana Jooga

Olen erikoistunut Vijnana Joogaan (800h) vuosina 2018-2021 Helsingissä Jutta Nialan ohjauksessa; https://www.vijnanajooga.fi/. Koulutuksen pitkä kesto on mahdollistanut opettaa joogaa nyt pintaa syvemmältä! Vijnana; ”Sisäisen selkeän läsnäolon ja viisauden saavuttaminen syntyy henkilökohtaisen harjoituksen kokemuksista.” Vijnana joogan kehonhallinta on tietoisuuden kehittämistä ja jalostumista, säännöllisen ja pitkän harjoittamisen myötä sisältäpäin syntyvän viisauden kypsymistä. Vijnana Joogaa pohjautuu Sri Krishnamacharyan joogaperinteeseen. Vijnan jooga on kokonaisvaltainen joogamuoto, joka vahvistaa sisäisiä voimavaroja, kehittää läsnäolon taitoa ja itsetuntemusta. Se opettaa kokonaisvaltaista kehonhallintaa, seitsemän prinsiipin – sisältäkäsin harjoitettavan periaatteen – mukaisesti (The Seven Vital Principals). Tämä metodi luo eheitä, tasapainoisia ja syvälle luotaavia orgaanisia liikkeitä sekä harmonista liikkumista. Syventävää tietoa Vijnana joogasta ja ainutlaatuisista Vayu -harjoituksista: www.vijnanayoga.com

Vijnana jooga tunti sisältää aina just sitting -meditaation, hengitysharjoituksia, liikkeitä ja rentoutumisesta. Tunnit sopivat jokaiselle joogaajalle, tämä metodi mahdollistaa kuunnella omaa henkilökohtaista rytmiä sisältä käsin – näin harjoitus on turvallinen kaikille juuri sellaisena kuin olet!

Jos olet kiinnostunut Vijnana joogasta laita minulle viestiä niin tulevalle kesälle (2021) perustamme oman ryhmän joko lähiopetuksena Turkuun tai etäopetuksena kaikille missä sitten ikinä vietätkin kesääsi! Kun tunnit sitten alkavat ne tulevat olemaan suljettuja eli voimme sopia esim. 4 – 12 x kurssista, miten innokkaita sitten olettekin:-) Toki tunnille voi tulla myös kokeilemaan, mutta käsiteltävät asiat vaativat paneutumista ja kärsivällisyyttä – matkaamme kohti joogan ydintä!

Vijnana jooga (kurssi alkaa 25.8.2022)

Dynaaminen joogaharjoitus, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Tunti sisältää hengitystietoisuutta lisääviä harjoitteita sekä paljon asanaharjoitteita, joissa opetellaan kehonhallintaa. Onko kehossasi jotain vanhoja vammoja, kulumaa tms. mistä opettajan olisi hyvä tietää? Mitä odotuksia sinulla on kurssin suhteen? Lähetä vastaukset: marjut.nyholm@gmail.com

Torstaisin klo 8.15-9:45

   

Vijnana jooga alkeiskurssi (ei vielä ajankohtaa)

 Vijnana joogan alkeiskurssi, jossa opettelemme kokonaisvaltaista kehonhallintaa, läsnäolotaitoja sekä itsetuntemusta. Tunti koostuu just sitting meditaatiosta, hengitysharjoituksista, liikkeistä ja rentoutumisesta.  Kurssilla huomioidaan kehonrakenteemme erilaisuus ja käytännönläheinen opetustapa tarjoaa sinulle uusia tapoja kohdata itsesi ja kehosi. Harjoitus perustuu Vijnana joogan ”7 Vital Principles” kehonhallintametodiin sekä Vayu-hengitysharjoituksiin. Kurssimuotoinen opetustapa helpottaa uuden asian oppimista sekä luo luottamuksellista tilaa harjoitella yhdessä ryhmänä. Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

 Vijana jooga kurssin linkki: paina tästä

Sunnuntaisin klo 00:00-00:00

OASIS PILATES & YOGA, Kerttulinkatu 1, 20500 Turku