Aamutunnit

1. AAMUJOOGA (avoimet tunnit kaikille)

Tule hakemaan päivääsi uutta energiaa! Aamujooga aloitetaan lempeästi kehoa herättävillä asanoilla. Tunnilla tehdään avaavia harjoituksia, kuten aurinkotervehdyksiä ja energisoivia asanoita, jossa liike ja rytminen hengitys yhdistyvät kehon ja mielen harjoitukseksi. Tunti päättyy lyhyeen rentoutusharjoitukseen. Tunti sopii kaikille jumppaajille!

Maanantaisin klo 9:00-10:00 TuTo ry / Tutojumppa, Sepänkatu 5b, 20700 Turku

http://www.tutojumppa.fi/
http://www.tutojumppa.fi/index.php?page=tutojumppien-hinnat

2. KEHONHUOLTOA JA -HALLINTAA (kurssimuoinen)

Aamujooga aloitetaan lempeästi kehoa herättävillä asanoilla. Dynaaminen joogaharjoitus, jossa yhdistetään lempeitä hathajoogaharjoitteita kehoa kuunnellen ja edetään kohti voimakkaampia asanoita. Tunti päättyy lyhyeen rentoutusharjoitukseen. Sopii erityisen hyvin vasta-alkajille ja senioreille!

Tiisaisin klo 8.00-9.15 Kaarinan kansalaisopisto; Nuorisotalo Pontela
https://www.opistopalvelut.fi/kaarina/course.php?l=fi&t=4685

3. AAMUJOOGA (kurssimuoinen)

Tule hakemaan päivääsi uutta energiaa! Tunnilla tehdään avaavia harjoituksia, kuten aurinkotervehdyksiä ja energisoivia asanoita, jossa liike ja rytminen hengitys yhdistyvät kehon ja mielen harjoitukseksi. Harjoitus rakentuu ryhmän tarpeiden mukaan!

Keskiviikoisin klo 8.15 – 9.45  Opistotalo/Arbis lk 507Kaskenkatu 5, 20700 Turku

https://opistopalvelut.fi/turku/search.php?l=fi&search=aamujooga

4. VOIMAJOOGA (Kurssimuotoinen)

Voimakas dynaaminen joogaharjoitus, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä keskittymiskykyä. Tunnilla tehdään voimakas vinyasa-harjoitus, joka vahvistaa ja puhdistaa kehoa. Mukaan joogamatto, huopa sekä mukavat vaatteet.

Torstaisin klo 8.15-9:45

5. YIN-YOGA 60 (Elixia Centrumin jäsenille)

Yin-jooga on syvävenytyksiin ja rentoutumiseen keskittyvä joogamuoto, joka palauttaa kehon ja mielen voimavaroja. Yin-joogassa ei pelkästään vain venytetä lihaksia, vaan pyritään stimuloimaan kehon kudoksia syvemmältä. Asanoissa eli jooga-asennoissa pysytään useampi minuutti jotta ”yin”-kudos aktivoituisi. Yin-joogassa harjoitellaan asanaan antautumista ja tilan antamista. Pitkä lempeä paine vahvistaa sidekudoksia ja niveliä. Haasteena on mielen rentouttaminen, jotta ajatukset pysyisivät kehossa ja itse venytyksessä. Täydellinen tunti palauttamaan kehoa ja virkistämään mieltä pitkän päivän jälkeen. Tunti sopii kaikille kiireisen elämäntavan tasapainottajaksi; niin vasta-alkajille, istumatyöläisille kuin huippu-urheilijoille. 

Perjantaisin klo 6:45-7:45

Elixia Centrum / Kristiinankatu 8, 20100 Turku / 010-309 9440 / centrum@elixia.fi

https://www.elixia.fi/Liikuntakeskuksemme/turku/centrum-elixia/

 

6. KATSO MYÖS PILATES TUNNIT, JOTKA OHJAAN ELIXIALLA AIKAISIN AAMULLA!