Ilmajooga

Ilmajooga on harjoitus, jossa käytetään apuna katosta riippuvaa silkkiliinaa. Osa harjoitteista tehdään perinteisesti lattialla, osittain liinassa tai kokonaan silkin varassa – leijuen. Fuegon Ilmajooga perustuu lajin edelläkävijän, Michelle Dortignacin, kehittämään Unnata Aerial Yoga -metodiin, joka sai alkunsa New Yorkissa vuonna 2006. Unnata Aerial Yoga on kehitetty alkujaan ryhtivirheiden oikaisemiseen. Olen suorittanut sekä Unnata Aerial Yoga I että II (Advanced Training)!

*

Ilmajooga

Ilmajooga yhdistää perinteistä joogaa ja ilma-akrobatiaa monipuoliseksi harjoitukseksi koko keholle: osa liikkeistä tehdään tuettuna kankaan avulla tai kokonaan ilmassa kankaan kannattelemana sekä osa liikkeistä tehdään lattialla matolla. Tunti sisältää myös koko kehoa rentouttavaa venyttelyä ja tukee näin tanssijan liikelaajuutta.

Pue tunnille pitkähihainen paita ja pitkät housut. Koska ilmajoogasilkki on kangasta, jätäthän tunnilta pois kaikki korut sekä vetoketjulliset vaatteet.

ILMAJOOGAN YKSITYISTUNNIT ONNISTUVAT KAUTTANI STUDIO MOVEN TILOISSA, MYÖS VERKKOTUNNIT OVAT MAHDOLLISIA MYÖS ILMAJOOGASSA JOS SINULLA JA YSTÄVILLÄSI ON OMA SILKKI KOTONA!? VIIKKOTUNTEJA EI TÄLLÄ HETKELLÄ OLE TARJOLLA.

Alla linkit Studio Moven omille sivuille josta voit etukäteen tarkistaa tanssisalin käyttöä. Studion tilat ovat yleisesti ottaen varattuina arki-iltaisin, mutta vapaita-aikoja löytyy hyvin päivisin sekä viikonloppuisin!

Ota yhteyttä minuun niin selvitän asian puolestanne ja voimme yhdessä päättää koska tunti toteutuu!

https://www.varaaheti.fi/studiomove/fi/studiomove_turku

http://www.studiomove.fi/irtotunnit-turku

 
Rauhankatu 15 (käynti koulukadun puolelta)
20100 Turku

*

Ilmajooga (basic ja extra)

Pure Move:lla ilmajooga on uusi joogamuoto ja se yhdistää perinteistä joogaa ja ilma-akrobatiaa monipuoliseksi harjoitukseksi koko keholle. Harjoitus tehdään katosta kiinnitetyn kankaan kanssa: osa liikkeistä tehdään tuettuna kankaan avulla ja osa kokonaan ilmassa kankaan kannattelemana. Ilmajooga lisää liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä avaa selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystiloja.

ilmajoogan basic sopivat kaikentasoisille, aikaisempaa kokemusta joogasta tai akrobatiasta ei tarvitse olla. Tunti on temmoltaan rauhallinen ja koostuu ilmajoogan perusliikkeistä, jotka ovat avaavia ja venyttäviä. Tunti sisältää muutaman helpon inversioliikkeen (=liike, jossa ollaan ylösalaisin). 

Extra-tunnit taasen nostavat hieman vaativuutta ja liikuttavat vapaammin. Tunti soveltuu parhaiten ilmajoogaa jo jonkun verran harrastaneille mutta myös hieman kokemattomammistakin tietenkin huolehditaan.