Nuorten jooga

LASTEN JA NUORTEN TUNNIT

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (1996) ja erikoistunut lasten ja nuorten osaamisalaan 2010. Olen kouluttautunut Yoga Allincein alla lasten- ja nuorten joogaohjaaksi 2016, YogaBeez (taso I) ja Yoga Beez (taso II) 2017. Jos kaipaat lisätietoa katso http://www.yogabeez.com/, täältä löydät myös tietoa joogan hyödyistä lapsille! YogaBeez –koulutus perustuu italialaisen Maria Montessorin luomaan metodiin. Montessoripedagogiikka on uskonnoista riippumatonkasvatusfilosofia. Haluamme ravita lasta ja nuorta mahdollisemman kokonaisvaltaisesti.

Omat lapset, joita on kolme, ovat jo ohittaneet perheliikuntatunti-iän ja ovat kaikki jo koululaisia. Lasten ohjauksen tulee mielestäni sisältää vuorovaikutusta, paljon mielikuvia ja asanoita sekä ennenkaikkea opettaa sallivaa ilmapiiriä. Haluamme että lapset ja nuortet oppivat hyväksyvään ja arvostaan itseään sellaisinaan kuin olevat – olemmehan kaikki ainutlaatuisia sekä sinä että minä!

Haastamme tunnilla itseämme temppuilemalla! Haluamme löytää rohkeutta ja testata omia rajojamme turvallisessa ilmapiirissä! Temput eli jooga asanat auttavat lasta ja nuorta ymmärtämään, että yksittäisen asanan takana on paljon kohtia joita voidaan hioa. Samalla kehonhallinta paranee, kehomme muuttuu ja mielemme rauhoittuu. Asanat auttavat meitä löytmään säännöllisen harjoituksen ja siten yltämään pitkäjännitteisempään toimintaa. Haluammehan oppia iloitsemaan pienistä askelista, askel kerrallaan – tärkeintä on se kuinka suhtaudumme omaan matkaamme elämän varrella – päämäärän tavoittaessa meille on jo uusia asanoita näkyvissä ja tavoitteita elämässä!

YLÄASTEET YMPÄRI TURKUA! Tiistaisin kouluilla klo 14:14-15:15 (HUOM! Kausi 2022-2023 ei ole vielä varmistunut!)

Katso lisää oman koulusi ilmoitustaululta tai https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/harrastamaan/liikuntapalvelut-lapsille-ja-perheille/mihi-nuorille