Tapahtuma Kuusiston piispanlinnan raunioilla 26.8.2016 klo 18 – 22:30

Tervetuloa Kuusiston piispanlinnan raunioille irrottautumaan arjen pyörityksestä ja nauttimaan kiireettömästä läsnäolosta.

Jos rauha ja hiljaisuus elokuun illassa lyhtyjen valossa puhuttelee, on tämä tapahtuma sinua varten.Tule rauhoittumaan rentouttavaan joogaan linnanraunioiden pihalle, aistimaan läsnäolon taikaa metsämeditaatiokävelyllä hiljentyen ja nauttimaan luontoelämyspolun rasteista. Illan hämärtyessä valot syttyvät linnanraunioilla ja nuotiolla kumahtelevat rummut kutsuvat tunnelmoimaan lyhtypiknikille. Suomen luonnon päivän kunniaksi saadaan myös kuulla kauniita lauluesityksiä ja nokkahuilukvartetin sulosointuja. Kuusiston Taidekartanon ovet ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Illan lopuksi kuljemme yhdessä soihtujen saattelemina pois raunioilta.

Tervetuloa nauttimaan rauhan ja läsnäolon illasta Kuusiston linnan ainutlaatuisessa ympäristössä!

Vapaa pääsy. Ota oma led-lyhty, eväskori ja viltti mukaan, sekä säänmukaiset vaatteet. Kaikki luontoon – soveltavia toimintavälineitä lainattavissa. Inva-auto ajaa tarvittaessa parkkipaikan ja linnanraunioiden välillä. Ohjelmiin ei ennakkoilmoittautumista, riittää, kun saavut ajoissa paikalle. Tervetuloa!